Opties instellen per lay-outblok

Als je met je muis over een lay-outblok gaat, worden de verschillende opties voor dat blok zichtbaar aan de linker bovenkant. Die opties kunnen verschillen per type lay-outblok.

1. Instellingen lay-outblok

Lay-outvariant
Lay-outblokken of secties kunnen meerdere lay-outvarianten hebben. De afbeelding links in plaats van rechts bijvoorbeeld, of een ander grafisch accent. Om de layout van een blok te wijzigen, selecteer je de gewenste variant in het pop-upmenu "Sectie-instellingen" in de linkerbovenhoek van het blok. De lay-out van het blok wordt aangepast zonder dat de inhoud verloren gaat.

Achtergrondkleur
Onder het item "Achtergrondkleur" kan je de achtergrondkleur van een lay-outblok wijzigen. De beschikbare kleuren worden op voorhand vastgelegd per lay-outthema, in lijn met je huisstijl. Zo blijft je grafische uitstraling altijd bewaard. Als je de achtergrondkleur van een lay-outblok wijzigt, wordt de tekst in het blok automatisch mee aangepast.

Achtergrondafbeelding
Om een achtergrondafbeelding in een lay-outblok te plaatsen, klik je op het item "Achtergrondbeeld" in het menu "Sectie-instellingen". Selecteer vervolgens een afbeelding in de mediamanager. De afbeelding zal zich automatisch positioneren in de achtergrond van het blok.


2. Tekst tonen

Vink dit icoon aan of uit om de tekst in een lay-outblok te verbergen of te tonen.


3. Knop tonen

Vink dit icoon uit van om een knop te tonen of te verbergen in een lay-outblok. 


4. Aantal kolommen

Selecteer in deze dropdown het aantal kolommen waarin het lay-outblok moet opgedeeld worden.


5. Verwijder lay-outblok

Klik op het vuilbak-icoon om een volledige lay-outblok te wissen en bevestig dat het blok verwijderd mag worden. 


Nood aan op maat gemaakte lay-outblokken? 

Geen probleem, onze ontwikkelaars maken ze graag op maat en plaatsen ze exclusief in jouw Browsbox-website. Contacteer ons hiervoor op +32 11 850 358 of via helpdesk@browsbox.com

Nog hulp nodig ? Contacteer ons Contacteer ons