Beeld en tekst toevoegen aan een pagina

Met het lay-outblok "BEELD / TEKST" kan je een beeld met bijhorende tekst toevoegen aan je website. Dit type blok is altijd beschikbaar in verschillende lay-outvarianten en omvat standaard een H3-titel met een tagline, tekst en een knop. Elk van deze onderdelen kan afzonderlijk worden in- of uitgeschakeld, daarvoor klik je gewoon op het betrokken item en past het naar wens aan.

Beeld met een tekst ernaast toevoegen

  1. sleep een lay-outblok 'BEELD/TEKST' op de gewenste plaats in de pagina
  2. selecteer in het pop-upvenster de gewenste lay-outversie (foto links, foto rechts, tekst links gelijnd, gecentreerd, ...)
  3. klik in de tekstvakken om titels en teksten aan te passen
  4. klik op de afbeeldingsplaatshouder
  5. selecteer een afbeelding in de media-manager
tip: Vergeet ook niet regelmatig op 'pagina bewaren' te klikken in het controlepaneel om alle wijzigingen op te slaan.

Instellingen lay-outblok

Lay-outvariant
Afhankelijk van het type lay-outblok heb je meerdere lay-outvarianten in het pop-upvenster. Kies de gewenste variant. Je lay-out wordt gewisseld zonder dat de inhoud verloren gaat.

Achtergrondkleur
Kies hier de gewenste achtergrondkleur voor een blok. De beschikbare kleuren worden op voorhand vastgelegd per lay-outthema. De kleur van de tekst in het betrokken blok wordt automatisch mee aangepast.

Achtergrondafbeelding
Je kan hier een achtergrondafbeelding plaatsen in de lay-outblok. De afbeelding positioneert zich automatisch in de achtergrond.

Nog hulp nodig ? Contacteer ons Contacteer ons