Wat is Browsbox?

Niemand kan jouw (verkoops)verhaal zo goed vertellen als jij zelf. Daarom ontwikkelden we een tool waarmee ondernemers, managers en intrapreneurs hun verhaal online even makkelijk kunnen doen als in real life. Of dat het met het grootste gemak door iemand uit hun team kunnen laten doen.

Makkelijker dan ooit

Gebruiksgemak was altijd al ons stokpaardje. En voor Browsbox 4.x zo mogelijk nog meer dan ooit. Uit ervaring weten we immers dat net dat de bepalende factor is om iets op je website te zetten. Of niet. Want wie het sowieso al druk heeft, wil niet telkens opnieuw tijd verliezen om uit te zoeken hoe het systeem nu weer werkt.

Met Browsbox 4.x wordt jouw website eindelijk die krachtige, flexibele marketingtool waar je altijd al naar zocht. Want jij post zelf wat je te vertellen hebt, op het moment dat jij het wil vertellen. Niet op het moment dat je online agency tijd heeft om dat voor jou te doen (en je opendeurweekend alweer achter de rug is). 

Nul voorkennis nodig

Maak je niet ongerust, je moet echt geen graficus zijn of programmeur. Browsbox werkt mega-intuïtief en de layout krijg je echt niet om zeep (zoals toen je die eerste Powerpoint-presentaties maakte en nog alle registers opentrok). Jouw Browsbox-website is netjes in jouw huisstijl, en wij zorgen ervoor dat dat ook zo blijft.

Bereik een groter publiek

Omdat je je eigen verhaal vertelt via je eigen website, bereik je echt iedereen. Ook klanten die niet op Facebook of Twitter zitten (ja, die bestaan, en ze zijn met meer dan je zou denken). Dat je je eigen blijde boodschap daarna deelt op sociale media spreekt uiteraard vanzelf, maar het centrum van jouw communicatie is en blijft jouw website. 

Twee opties
Browsbox biedt je twee mogelijkheden:
  • starten op basis van een template of sjabloon: wij zetten je website met jouw logo en in jouw huisstijl voor je klaar, jij start met het aanbrengen van de inhoud. Dat kan in 99,5% van de gevallen zonder opleiding (leggen we nu net iets te veel druk op jouw schouders? ;-))
  • een project op maat van jouw organisatie met integrale begeleiding van start tot publicatie. We bepalen samen jouw doelstellingen en ontwerpen en bouwen op maat daarvan je nieuwe website. We helpen je met het schrijven van jouw verhaal en werken het uit in woord en beeld.

Nog hulp nodig ? Contacteer ons Contacteer ons