Is Browsbox iets voor mijn bedrijf of organisatie?

Zoeken jouw klanten wel eens iets op via het internet? Dat dachten we al.

Browsbox is dus zeker ook iets voor jouw bedrijf of organisatie. Want dankzij Browsbox wordt je verhaal online vertellen eindelijk even makkelijk als in real life.

Maar los daarvan, neem gerust even contact met ons op. In een korte babbel kijken we dan hoe jij Browsbox best inschakelt in jouw specifieke marketingaanpak.

Browsbox biedt je twee opties:

  • starten op basis van een template
  • een project op maat van jouw bedrijf of organisatie

Starten op basis van een template

Kies een template uit onze bibliotheek, wij plaatsen er jouw logo in en passen de kleuren en lettertypes aan aan jouw huisstijl, en je bent vertrokken. Maak je niet ongerust over de term 'template', niemand zal het gevoel hebben dat ze jouw site 'precies al eens eerder gezien hebben'. Jouw site wordt uniek door jouw stijl van vertellen, in woord en beeld. Vergelijk het met kantoor houden in zelfs het meest functionele, maar steriele kantoorgebouw. Het biedt je alles wat je nodig hebt, maar het zijn de mensen, de sfeer en de verhalen die het succes van jouw product of dienst bepalen.

In deze formule ga je zelf aan de slag. Wij zorgen voor de achterliggende technologie en koppelen jouw website aan jouw domeinnaam, klaar om ingevuld te worden. Indien gewenst helpen we je uiteraard ook graag met het bepalen van je online marketingstrategie, je communicatieplan, het schrijven van wervende en seo-geoptimaliseerde teksten enz. Dat kan in regie of op basis van een offerte per (deel)opdracht.

Een project op maat van jouw organisatie

Een succesvolle website steunt op een stevig fundament. Daarom vertrekken we in een project op maat altijd van een grondige analyse en jouw specifieke wensen en verwachtingen. Ook eventueel beschikbare gegevens over het surf- en zoekgedrag van de bezoekers van je huidige website worden daarin opgenomen. De kennis en informatie die dit oplevert wordt tijdens de ontwerpfase omgezet in een eerste concept en grafisch ontwerp. Zo komen we samen tot de ideale opbouw en meest geschikte technische vorm voor je nieuwe website.

In deze formule begeleiden we je stap voor stap doorheen het hele proces, van eerste contact tot oplevering. Alle onderdelen worden zo gedetailleerd mogelijk omschreven en gebudgetteerd in een transparante offerte. Dat voorkomt misverstanden en zorgt ervoor dat je van bij het begin een goeie indicatie hebt van de investering waar je rekening mee moet houden.

Nog hulp nodig ? Contacteer ons Contacteer ons