Wat is de productmodule?

Nota: De productmodule is niet standaard actief in Browsbox. Heb je interesse in deze feature? Contacteer ons dan op info@browsbox.com.

Dankzij de productmodule kan je je diensten- en productaanbod op een gebruiksvriendelijke manier beheren en gaan opdelen in categorieën en subcategorieën. Deze indeling wordt vervolgens automatisch doorgetrokken in de lay-out van je website. Met andere woorden deze pagina's worden voor de bezoeker automatisch aangemaakt in de vorm van overzichtspagina's (categorieën en subcategorieën) én landingspagina's (detail van het product of dienst).

Installeren van de productmodule.

Afhankelijk van het type product of dienst wat je wil aanbieden, worden door onze programmeurs eerst de verschillende datavelden voorzien die je wil tonen aan je bezoeker. Bijvoorbeeld: productnaam, kleur, prijs, afmetingen, enz... Diezelfde datavelden worden ook toegevoegd aan het gedeelte wat de bezoeker te zien krijgt (de website zelf).

Eén keer deze velden aangemaakt in het systeem kan er gestart worden met het ingeven en indelen van je producten en diensten.

Nog hulp nodig ? Contacteer ons Contacteer ons