Functionaliteiten

Browsbox 4 bevat alle functies om een gebruiksvriendelijke website te bouwen en moeiteloos te onderhouden, ongeacht de grootte of complexiteit van die site. Ook een eenvoudige webshop valt naadloos te integreren. 

Daarnaast laat Browsbox toe om makkelijk koppelingen te leggen met bestaande bedrijfssoftware, zoals productdatabases, CRM- en ERP-pakketten enz.  

What You See Is What You Get

In Browsbox werk je niet meer in een zogenaamde back-office, maar in de lay-out van de website zelf. Daardoor zie je onmiddellijk het effect van wat je doet. Wanneer je bijvoorbeeld een tekst toevoegt, verschijnt die onmiddellijk zoals ook de bezoekers van je website die zullen zien. What you do is what you see is what you get, met andere woorden. 

Inhoud toevoegen via drag-and-drop

Nieuwe 'inhoudblokken' aan je website toevoegen doe je gewoon door het gewenste blokje in een pagina te slepen (drag) en het daar te droppen. In dat blokje typ of plak je vervolgens je tekst en voeg je eventueel een foto of video toe. Klaar. Omdat alle grafische eigenschappen op voorhand zijn vastgelegd hoef je je nooit zorgen te maken om de lay-out. Die blijft altijd perfect in lijn met jouw huisstijl. 

Altijd op maat van het gebruikte toestel (responsive design)

Mobiel surfen neemt razendsnel toe. Heel vaak gebeurt het eerste bezoek aan je website dan ook vanop een smartphone of tablet. Browsbox 4.0 zorgt er automatisch voor dat jouw website altijd optimaal wordt weergegeven op het gebruikte toestel. Responsive design heet dat in het vakjargon.

SEO-vriendelijke architectuur

Browsbox 4.0 zorgt ervoor dat jouw website makkelijk gevonden wordt door zoekmachines als Google, Bing of andere. Dat komt enerzijds door de programmatie en anderzijds omdat het systeem je stap voor stap begeleidt bij het ingeven van titels, subtitels, tags en andere elementen die essentieel zijn om hoog te scoren in de zoekresultaten. Daarnaast geven we je graag persoonlijk advies om de inhoud van je website zo SEO-vriendelijk mogelijk te houden. 

Nog hulp nodig ? Contacteer ons Contacteer ons